IndividueelIndividueelIncompanyOpen inschrijving
IncompanyIndividueelIncompanyOpen inschrijving
Open inschrijvingIndividueelIncompanyOpen inschrijving

Correctieverzoeken in de BRP

Deze training is bedoeld voor de burgerzaken medewerker die in één dag alle kennis wil vergaren rondom correctieverzoeken in de BRP.

Na deze training heb je kennis van de recente ontwikkelingen van wet-, regelgeving en jurisprudentie op het gebied van correctieverzoeken (verzoeken om rectificatie) in de BRP.

Correctieverzoeken in de BRP komen de laatste jaren steeds vaker voor. Dit heeft alles te maken met (onder andere) het karakter als basisregistratie voor persoonsgegevens van de BRP. Besluitvorming rondom correctieverzoeken kan best ingewikkeld zijn, helemaal met de nieuwe lijn (de "genuanceerde toetsingsmaatstaf") in de jurisprudentie.

De training wordt verzorgd door een van onze juristen. Onze juristen zijn dagelijks bezig met correctieverzoeken in de BRP. Zij vertegenwoordigen het college van B&W bij rechtszittingen, schrijven besluiten en verweerschriften. Dit doen zij aan de hand van wet- en regelgeving en in het licht van recente jurisprudentie. Omdat zij elke dag werken met de BRP kunnen zij de juridische kennis in jullie dagelijkse praktijk vertalen.

Tijdsinvestering verkrijgen van kennis

Deze training wordt aangeboden in één dag. In het programma is ruim voldoende ruimte voor het inbrengen van jullie casuïstiek.

Bewijs van verkrijgen van kennis

Je kunt op verschillende manieren een bewijs krijgen van het verkrijgen van de kennis. Je kunt een bewijs van deelname ontvangen (het bewijs van kennis van iets dragen). Voor incompany opleidingen is het mogelijk om een op maat gemaakte eindtoets af te nemen bij de collega’s.

Over Kennisinstituut Gemeenten en de trainer

Het Kennisinstituut Gemeenten komt voort vanuit de gemeente en onderwijspraktijk. Deze twee werelden brengen wij samen. Hierdoor ontstaat de unieke combinatie van praktische kennis, die theoretisch op de juiste wijze wordt overgebracht.

De training 'Correctieverzoeken in de BRP' wordt gegeven door een zeer deskundig trainer met zeer veel ervaring op het gebied van burgerzaken. Voor het adequaat overbrengen van kennis heeft het Kennisinstituut Gemeenten een academisch geschoolde onderwijskundige in dienst. De trainer heeft dus niet alleen veel praktijkervaring, maar is ook opgeleid om de kennis goed over te kunnen brengen.

Kenniskosten

Je betaalt voor het verkrijgen van deze kennis € 450 per dag. * Voor een incompany training wordt separaat een offerte uitgebracht.

Trainingsdata & locatie

Deze training is beschikbaar op basis van open inschrijving en wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen.

03-10-2024Zwolle

Inschrijven

Inschrijven voor 'Correctieverzoeken in de BRP'

Schrijf je in voor deze training of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een incompany training.

Heb je vragen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Kennisinstituut Gemeenten KIG beeldmerk geel
Kennisinstituut Gemeenten KIG beeldmerk geel
Scroll naar boven