IndividueelIndividueelIncompany
IncompanyIndividueelIncompany

Verklaring onder ede (VOE)

Tijdens deze training wordt stilgestaan bij alle relevante wet- en regelgeving rondom de Verklaring Onder Ede. Er wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden gekeken naar de (on)mogelijkheid tot het corrigeren van reeds afgelegde Verklaringen Onder Ede. Er is aandacht voor sterke en minder sterke brondocumenten, DNA-onderzoek en gezichtsvergelijkend onderzoek. De meest recente ontwikkelingen in de jurisprudentie worden hierbij aangehaald en betrokken. Aan het einde van de dag weet de cursist exact waarop te letten bij het afleggen van een verklaring onder ede en of een reeds afgelegde verklaring onder ede gecorrigeerd kan (of moet) worden.

Tijdsinvestering verkrijgen van kennis

Deze training wordt aangeboden in één dag. Je mag daarnaast in je eigen tijd nog meer kennis vergaren, maar dat is niet verplicht. De docent zal je aangeven welke stukken je kunt doornemen voor meer kennisverrijking.

Bewijs van verkrijgen van kennis

Je kunt op verschillende manieren een bewijs krijgen van het verkrijgen van de kennis. Je kunt je ook een bewijs van deelname ontvangen (het bewijs van kennis van iets dragen).

Voor incompany opleidingen is het mogelijk om een op maat gemaakte eindtoets af te nemen bij de collega’s.

Over Kennisinstituut Gemeenten en de trainer

Het Kennisinstituut Gemeenten komt voort vanuit de gemeente en onderwijspraktijk. Deze twee werelden brengen wij samen. Hierdoor ontstaat de unieke combinatie van praktische kennis, die theoretisch op de juiste wijze wordt overgebracht.

De training 'Verklaring onder ede (VOE)' wordt gegeven door een zeer deskundig trainer met zeer veel ervaring op het gebied van burgerzaken. Voor het adequaat overbrengen van kennis heeft het Kennisinstituut Gemeenten een academisch geschoolde onderwijskundige in dienst. De trainer heeft dus niet alleen veel praktijkervaring, maar is ook opgeleid om de kennis goed over te kunnen brengen.

Inschrijven

Inschrijven voor 'Verklaring onder ede (VOE)'

Schrijf je in voor deze training of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een incompany training.

Heb je vragen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Kennisinstituut Gemeenten KIG beeldmerk geel
Kennisinstituut Gemeenten KIG beeldmerk geel
Scroll naar boven